Aż tyle to nie odjechała. Chyba ze porównujesz 1.4 z 1.2 tsi. Faktem jest to, że różnica jest. Największym minusem opla jest, tak naprawdę bagażnik. W wersji z kołem wygląda naprawdę na coś z klasy B. Jeden z największych plusów w Astrze to możliwość zamówienia sportowych siedzeń. Nie siedziałem w takiej wersji ale zakładam, że o wiele lepsze niż standard, który na marginesie wydaje się lepszy niż w O3.
BALATON (Węgry) - Wakacje 2015
Zwiń
X
-
danielus7, chętnie poczytam ten temat, bo moja małżonka przekonuje mnie do wyjazdu na Węgry nad Balaton, do Budapesztu, itp. pod koniec czerwca lub na początku lipca.
Zresztą sam założyłem podobny temat: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=balaton
Komentarz
-
-
Poradzi ktoś jaką trasę obrać na trasie Poznań-Budapeszt?
Nie wiem czy jechać na Kłodzko, później Brno i Bratysława, czy może w Cieszynie przekroczyć granicę, albo w ogóle dopiero w Chyżnem i przez Słowację (Zwoleń i prosto na Budapeszt)
Sprawa o tyle kłopotliwa, że jadę stopem, zależy mi na jak najszybszym pokonaniu trasy, więc chcę jak najwięcej poruszać się autostradami.
Jechał ktoś może w tamte rejony i wie gdzie są autostrady itp. google mapy mi za bardzo nie pomagają...
Komentarz
-
-
kowal 2002 ...To bardzo niebezpieczna opcja. :lol:
Kłaniaj się ode mnie Pięknej Pani, z pewnością jeszcze tam wrócę.
Eger jest wspaniały, jest cała masa fajnych rzeczy do zwiedzenia.
W bliższych i dalszych okolicach też jest pięknie.
Warto zajechać do Miszkolca.
Choć samo miasto jest brzydkie, warto zobaczyć ruiny zamku, no i oczywiście kąpielisko w skalnej grocie - Miskolc Tapolca
Az Európában egyedülálló Miskolctapolca Barlangfürdőben páratlan élmény a természet fedett uszodájában, a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvízben fürödni.
Kiedyś nawet zaniosło nas do Tokaju.
Piękne malutkie miasteczko, gdzie krzyżowała się historia Węgrów i Polaków.
...A po drodze pola słoneczników i winnice.
Komentarz
-
Komentarz